Posted by & filed under OkDate nyheder.

Vi er begyndt at udarbejde en række spændende idéer til dates, som vi gerne vil dele med vores brugere. Derfor har vi dedikeret en side til at præsentere idéerne. Forhåbentligt kan det give alle I singler noget inspiration til jeres næste date, og måske lyst til at prøve noget anderledes?

Mange af idéere til dates er baseret i og omkring København, men kan selvfølgelig tilpasses dit eget område med lidt kreativitet. I første omgang har vi 4 spændende idéer til dates:

Happy Hour på Kassen i København

Nøgleordene her er uformelt og sjovt, og en date der starter en fredag aften med happy hour, ved man jo aldrig hvor kan ende…

Se på kunst på Glyptoteket

Husker du noget som helst fra oldtidskundskab i gymnasiet, så er det her daten for dig. Ellers er der også mange andre spændende ting at opleve på Glyptoteket – fx deres skønne vinterhave.

Fotosafari på Nørrebro

Den her date er for de kreative. Med et par kameraer og et godt øje kommer man langt. Leg jer igennem byen og knips løs.

Tag i drive-in bio i Lynge

Det hjælper selvfølgelig hvis du er i besiddelse af en stor amerikaner-bil, men mindre kan også gøre det. Tilbyd din date en unik oplevelse, og gør biografturen til noget særligt.

Du kan læse mere og følge med i vores seneste idéer på vores idéer til dates side.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.