Posted by & filed under OkDate nyheder.

Nu hvor vi snart går live, er det måske på tide at snakke lidt om hvad OkDate egentlig er. Kort fortalt, kan man sige at OkDate har til formål at give den nemmeste  og hurtigste vej til at få en date.

 

Idéen er at skabe den næste generations service indenfor online dating. Efter at have identificeret adskillige problemer med “traditionel” online dating, mener vi at fundet et nyt og spændende koncept, som ikke ligner

noget eksisterende herhjemme.

 

Vi vil have en helt anden fokus end traditionelle datingsider. I stedet for at fokusere på detaljerede profiler og personer, vil vi fokusere på at matche brugerne på interessante dates. Vi vil altså skabe en dating-service hvor selve ‘daten’ som begivenhed er omdrejningspunktet for kommunikation, Konceptet er kort fortalt, at en bruger opretter en date med en kort beskrivelse og andre brugere så kan skrive kommentarer eller sige hvis de er interesserede. Personen som har oprettet daten kan vælge hvem han/hun har lyst til at snakke med og hvem der så bliver valgt til at tage med på daten.

 

Man kan give et overblik over OkDate, ved at se på det i 3 trin:

  1. Opret en profil –  Det er nemt og tager kun et øjeblik. Det eneste du skal angive, er dit fornavn, din fødselsdag, dit post nr. og et vellignende profilbillede.
Opret profil guide
  1. Opret en date – For at oprette en date, skal du skrive hvad du gerne vil lave, hvor det foregår og hvornår det skal være – andet behøver vi ikke. Daten vil nu være synlig for andre brugere, som kan gå ind på den og vise interesse.
Opret date guide
  1. Vælg en partner til din date – Når en anden bruger viser interesse i din date, modtager du en e-mail, og inde på siden for din date, kan du altid se hvilke brugere der har vist interesse. Du vælger inde på daten hvem der skal med, og du kan selvfølgelig også skrive til dem der er interesserede for at høre mere før du træffer dit valg. I sætter en aftale op og så er resten op til jer.
Vælg hvem du vil på date med

Hvis du ikke vil oprette en date, kan du selvfølgelig også bare vise interesse i de dates, som allerede er oprettet. Det kan gøres med et enkelt klik på en knap. Når du har vist interesse i en date, kan du skrive privat med ejeren af daten.

Se andre dates

 

 

  1. Jamen der var jo kun 3 trin? Nå ja, det fjerde trin er at komme ud i den virkelige verden og mødes. Grin, smil, flirt, kys og hav det sjovt! Vi giver dig kun de første 3 trin – herfra er mulighederne mange – det er bare med at komme i gang!

 

Lyder det lovende? Så glæd dig til 1. februar, hvor vi går live. Og husk at vende tilbage her til bloggen igen snart for mere nyt.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Den hurtigste vej til en date | OkDate Blog - Vi gør det nemt at få en date

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.