Posted by & filed under Livsstil.

Adam Braff har før skrevet indlæg på OkDate omkring påklædning og udstråling. I dette indlæg giver han gode tips til at få en date via Facebook:
*********************************************************************

I dine statusopdateringer skal du altid være positiv! Skriv noget interessant, spændende, sjovt og stof til eftertanke. Citater kan være geniale, og giver ofte respons.

En generel formel for en statusopdatering som vil give dig mere social proof er: Humor, selvironi og en illustration af at du har høj social værdi.

Eksempler på en statusopdatering:

  • “Har sved på panden efter at have tabt og jagtet sin mobil, da den blive sparket rundt på dansegulvet til Dirty Vegas koncert”. Denne statusopdatering indeholder alle de ovenstående elementer. Du nævner at du er til koncert, men kun perifert, og praler ikke om det. Folk vil grine af de billeder de får af dig i hovedet, hvor du render forvirret rundt. Men det er noget der kunne ske for enhver, og du er modig nok til at turde stå ved det.
  • “Sidder til eksamen, og har brug for en, der kan give mig svaret på opgave 2…?”. Ren og skær humor, for du må jo ikke have telefonen tændt, når du sidder til eksamen. Virker bedst, hvis du sender den, mens der kunne være chance for, at du rent faktisk var til eksamen.
  • “Beder om syndsforladelse. Fik min lille niece overtalt til at tigge sin far om penge, så jeg kunne gå ned og få soft-ice…” . Du fremstilles som typen, der tør at bryde grænser, viser humor, selvironi, og at du er god til børn.
  • “Føler sig lidt fimset efter at være blevet slæbt med til „surprise-salsa‟ i dag”. Ikke for at fornærme homoseksuelle. Men her demonstreres der høj social værdi, ved at, formentlig en pige, har slæbt dig med til salsa. Medmindre du er virkelig vild til salsa, så kan det godt virke lidt fimset at gå til, så derfor tager du lidt pis på dig selv. En fed statusopdatering sammen med et billede af en Martini-cocktail kunne være “Føler sig pludselig lidt 007-agtig…” Brug de situationer du befinder dig i til din fordel, og du vil se resultater.

Eksempler på hvad du kan skrive

Dig: ”Alt det her dagligdagssnak er sgu lidt småkedeligt. Lad tage til Kreta, og starte en strandbar. Du mixer drinks, og jeg drikker dem nede på min luftmadras ude i vandet.”
Herefter skulle hun gerne protestere, og straks har I gang i en meget mere interessant samtale end ellers.

Prøv også: ”Hey, ville lige høre om du har kørekort?” (Ja…?) ”Det er fordi vi er nogle som skal røve en bank, og chaufføren er skredet. Hvis du er klar, kan du få noget af gevinsten.” (Haha, hvor meget?) ”2%” (Ne-hej! Jeg vil have 20%… osv.)
Når man har startet en samtale på den måde, kan man lynhurtigt spørge pigen ud jf. nedenfor.

 

Om at invitere piger ud via Facebook

I modsætning til online dating, kan man meget lettere invitere piger ud, når man bruger Facebook, for man er jo allerede „venner‟, og daten er ikke i fokus. Når du inviterer piger ud, så bør du derfor også helt undgå at kalde det en date! Ellers forsvinder fordelen ved brugen af Facebook nemlig.

I skal mødes eller hænge ud sammen. Det er de samme regler, som er nævnt tidligere i bogen, der gælder. Spørg hende om hun vil med til en af dine venners fest. Spørg om hun vil med ud og shoppe en hat til dig. Sig at I burde gå ud og drikke kaffe sammen på den her nye cafe, som du har fået anbefalet, og afslutte den diskussion I havde om whatever.

Sig at hun skulle tage at komme med til gratis-koncert osv. Det skal virke helt uforpligtende, og når I så endelig er alene sammen, kan du bygge rapport, comfort og begynde at eskalere. Bare sørg for at få spurgt, og gør det gerne hurtigt – ellers gør jeg det! Når man spørger en pige, om hun vil med til at hænge ud hurtigt, signalerer man, at man er en rigtig mand, der går efter hvad han vil have. Ikke en tøsedreng, der venter 4 måneder, før han får nosset sig sammen. Husk: det er jo alligevel ikke en date du spørger hende ud på – kun et lille kaffemøde, hvor I kan lave lektier eller whatever.

**********************************************************************

Du kan læse mere om Adam Braff her. Husk at du kan oprette en gratis date på SingleKick.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.