scorereplikker-vs-udstråling

Posted by & filed under Livsstil.

Adam Braff, scorecoach, forfatter, foredragsholder mm. har fået succes som en af de førende pickup artists i Danmark. Han har bidraget med et indlæg til OkDates blog, der handler om scorereplikker vs. udstråling. Den er mest henvendt til fyre, men piger kan også finde inspiration i dets budskab.


Adam:

Prøv at forestille dig en fyr, som leverer verdens bedste scorereplik, men samtidig udstråler nervøsitet. Fungerer det? Nej, vel? Hvad så omvendt: en fyr med god udstråling som leverer en dårlig replik. Ville det fungere? Hvad er vigtigst: Den rigtige replik/kommunikation eller den rigtige udstråling/subkommunikation?

Svaret giver sig selv. Du kan sige hvad som helst, hvis du har den rigtige udstråling dvs. subkommunikation. Også hvis du har den forkerte. For langt hen ad vejen lytter kvinder ikke til, hvad du siger. De kigger nemlig på dig og på din subkommunikation. Og hvorfor så det?

Subkommunikationen siger noget om dit mindset, det du går og fortæller dig selv om dig selv og din omverden. Og det er her, de vil hen.

Hvad gør man, hvis man kan mærke, at man har det rigtige mindset og den rigtige subkommunikation? Så er der ikke så meget at bekymre sig om. Så er det bare ud og starte samtaler med kvinder!

Og hvad gør man, hvis man kan mærke, at ens mindset skranter og ikke tjener ens subkommunikation? Skal man så lægge sig på sofaen og visualisere? Det er faktisk en god ide. Hvis du blander visualisering og affirmationer med en god tøjstil og en masse erfaring med at snakke med kvinder, har man en sprængfarlig cocktail, som med tiden kan gøre dig til en rigtige trussegud.

Vær dig selv!

Du er sikkert rendt ind i rådet ”Vær dig selv!”, når snakken er gået på, hvordan man scorer. Det er noget af en kliche, men der er noget om snakken. Det skal dog forstås på den rigtige måde.

Hvornår er man mest sig selv? Ja, det er man typisk, når man er mest tryg – når man er mindst bekymret for, hvad andre tænker. Hvornår er man så mindst sig selv? Det vil man så modsat typisk være, når man er mest bekymret for, hvad folk tænker.

Nu ved du fra tidligere, at det er tiltrækkende at være ligeglad med hvad folk tænker om én. For hvad sker der, når man er ligeglad med, hvad folk tænker? Så er man sig selv.

På den måde er det altså tiltrækkende, hvis man er sig selv vel at mærke i situationer, hvor der er et stort socialt pres. For hvad sker der typisk, når folk træder ind på en bar, hvor der er mange mennesker? Folk går typisk i baren for at drikke, så de kan slappe af på trods af det sociale pres. Men er det så tiltrækkende at drikke sig stiv for at kunne være tryg? No way.

Hvad så hvis en fyr går ind på en bar og ikke behøver gå i baren for at kunne være sig selv. Er det så tiltrækkende? You bet ya.

Hvis man hviler så meget i sig selv, at man kan være sig selv i pressede situationer og starte samtaler med fremmede mennesker uden at være nervøs, er man rigtig godt på vej.

Hvis man ikke er der endnu, skal man ikke fortvivle, for det er noget, der kan læres – ligesom man kan lære at køre i bil. Du var sikkert også nervøs, inden du skulle ud og køre for første gang. Men hvad så nu, hvor du måske har kørt tusindvis af kilometer? A walk in the park, right? Se på denne proces på samme måde.

Til at starte med vil du, når du er på klubben helt ædru, muligvis føles et vist socialt pres. Men hvis du bliver der lidt tid, vil du mærke, at presset gradvist forsvinder. Hvis du ligeledes kommer ofte på samme bar, vil du være tryg ved stedet og have nemmere ved at slappe af og være dig selv.

Frygt for afvisning

Når man går i gang med at starte samtaler med piger, man ikke kender i socialt pressede situationer, kan nogen opleve en vis form for frygt. Denne frygt bunder typisk i en frygt for at blive afvist. Så hvad er så denne frygt?

Frygten forstås som et levn fra urtiden, hvor afvisning ville betyde udstødelse fra gruppen. Dvs. det, du kan opleve af frygt for afvisning, er en rejse tilbage til urmenneskets reaktionsmønster. I dag er frygten for at blive afvist blot imaginær og ulogisk, for i dag betyder afvisning nærmest det modsatte. Hvem ville ikke gerne i byen med den type, der snakker med alle, som er ligeglad med at blive afvist? Det vil de fleste.

Så frygten for at blive afvist er ulogisk.

Hvor bange ville du derimod være, hvis du var tvunget ind i en boksering mod en rigtig sur Mike Tyson? Du ville næsten besvime af frygt. For denne frygt ville være logisk. Den giver mening, for Mike Tyson udgør en reel fare.

Det gør kvinder ikke. Og det gør deres afvisninger bestemt heller ikke. Og tit afviser kvinder for netop at se, hvor meget mand, du er. Som du husker, er det tiltrækkende, hvis en mand ved, hvad han vil have. Så en afvisning kan være en måde for kvinden at teste, om hun snakker med en mand eller en bangebuks.

Så lad være med at frygte afvisninger. De er en del af spillet. Og hvis de ikke var der, var du sikkert heller ikke interesseret i at lære at spille det.

Hvad gør man ved frygten

Hvad gør man så, hvis man føler den her frygt for afvisning? Bliver man hjemme på sofaen? Drikker man sig mega stiv, som de andre på klubben? Nej, man gør det alligevel! Og hvorfor? Fordi man skal vende sig til at gøre noget på trods af sin frygt af en simpel grund. Hvad er en fyr, som handler på trods af sin frygt? Det er simpelt: en mand.

Hvis du starter samtaler med lækre kvinder på trods af din frygt, vil du med tiden ikke frygte det længere. Og hvad begynder du at være, når du ikke længere føler frygt og socialt pres: dig selv!

At være sig selv i pressede situationer er tiltrækkende. Så når du når til det stadie, at du kan starte samtaler med lækre kvinder i socialt pressede situationer og samtidig være dig selv, så vil du begynde at score! For så vil du ikke behøve at bruge kræfter på det længere. Og det vil kvinder elske dig for. Kvinder vil smide sig i armene på dig.

Okay – for lige at gentage pointen: Hvad skulle du gøre, hvis du havde frygt for afvisning? Du skulle starte samtale alligevel. For du skal vende dig til at snakke med fremmede, smukke kvinder, så du med tiden og med øvelse vil begynde at slappe af, nyde det og være dig selv.

Mvh.

Adam Braff

Læs mere om Adam Braff her: www.singlecoach.dk

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.