Posted by & filed under OkDate nyheder.

Vi arbejder hårdt på at gøre OkDate klar til launch. Vi har et par ting at annonce allerede nu. Det første er at vi launcher 1. februar. Vi ved godt at mange allerede nu søger efter kærligheden i denne mørke vintertid, men bliv lige ved med at være single i et par måneder endnu, gider I?

Her på kontoret, håber vi på at se en masse nye brugere, når vi åbner op for registrering på OkDate. En anden vigtig ting, som folk spørger efter, er at OkDate bliver 100% gratis. Du kan simpelthen ikke bruge penge herinde, og der er heller ingen reklamer. Vi har arbejdet på det hele i mange måneder, og er stolte af hvad vi snart kan præsentere for jer.

Den anden nyhed, er at vi har åbnet vores Facebook-side. Det betyder at du allerede nu kan gå ind og “Synes godt om” os. Når du gør det, vil du være den første til at modtage nyheder, interessante facts, sjove billeder, info om aktuelle events samt meget andet relateret til OkDate og dating generelt. Ligesom bloggen her, bliver vores Facebook-side ikke (kun) opdateringer om vores produkt og hvordan du bruger det. Vi bliver en en gruppe af ligesindede singler, som har en masse ting til fælles – det vil vi gerne bruge til at give dig relevant og spændende information – både her på bloggen og på vores Facebook.

Tryk her for at komme til vores Facebook-side og syns godt om!

I vores næste indlæg, vil vi forklare lidt mere om præcis hvorfor OkDate er bedre og helt anderledes end alle de andre dating-sider du kender. Det bliver med screenshots og meget andet spændende, så kom tilbage snart!

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.