Posted by & filed under OkDate nyheder.

Online dating på OkDate er anderledes, og vi vil gerne forklare lidt om hvordan og hvorfor.

Vi har udviklet OkDate med målet om at skabe en anderledes datingside, som bryder med hvad folk er vant til fra andre datingsider. Derfor må vi også forklare, at der er visse ting som man måske er vant til fra andre datingsider, som fungerer anderledes på OkDate. Vi mener selv at disse ting ikke kun gør os unikke, men også gør os bedre. Vi kan godt lide at tænke, at vi er den sjoveste, nemmeste og hurtigste vej til en date. Men lidt forklaring følger der med. Derfor vil vi også gerne uddybe, og give nogle facts om hvordan OkDate er forskellige fra andre datingsider. Her kommer de første 5 facts:

Fakta #1:
OkDate er 100% gratis. Ikke gratis indtil du skal betale for alt det sjove. Der er altså ingen skjulte features, plus-profiler eller andet gøgl. Når vi siger gratis, så mener vi virkeligt gratis.

Fact #2:
OkDate er for hele Danmark. Vi bruger dit postnummer til at foreslå relevante dates i dit område. Du vil selvfølgelig se mange dates i de større byer, specielt København og Århus, men hvis der mangler dates i dit område, kan du jo oprette en date og se om der kommer nogle søde singler i nærheden af dit forbi.

Fact #3:
På OkDate tager det i gennemsnit 30 sekunder at oprette en profil. Det går hurtigt, for du behøver ikke skrive 500 ord om dig selv. Og ja, vi har faktisk taget tid med et stopur 😉

Fact #4:
OkDate er den eneste datingside, som ikke kræver en profiltekst. Du skal jo heller ikke skrive en stil for at tage i byen, vel?

Fact #5:
På OkDate kan du ikke skrive til hvem som helst. Du kan kun skrive med de personer, som har vist interesse i en af dine dates, eller som har en date, som du har vist interesse i. Slut med spam-breve og masseudsendelser. Vi sikrer at kommunikationen er relevant.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.