Posted by & filed under Dating og dateidéer, Livsstil.

Vi har netop passeret 1. marts, og selvom det stadig er frostvejr udenfor, er der grund til at være optimistisk, for foran os ligger 3 mdr. dejlig forår med sol og varme. Isen på søerne er ved at smelte, og singlerne kommer ud af deres huler, parat til at genoptage jagten på kærligheden og skønne forårsdates. Men hvad skal du så egentlig lave med din date sådan en forårsdag? Ud over vores gode råd til første date, vil vi her give dig nogle gode idéer til din forårsdate.

 

Udendørs motion

Når solen skinner, og dagslyset varer lidt længere end normalt, er det oplagt at bevæge sig udenfor. Da varmen stadig ikke er helt i top, kan det være rart at få noget motion på jeres forårsdate. Find ud af hvad din date er til, og planlæg en fysisk aktivitet der er sjovt for jer begge. Mange steder rundt om i byerne, finder man fx udendørs motionsanlæg, som kan benyttes gratis. Ellers er en rask løbetur en enkelt løsning, hvor du både kan prøve din dates form af, og samtidig have det sjovt. Husk dog på at I ikke skal løbe om kap – det handler jo om at hygge jer sammen på jeres forårsdate.

 

Zoologisk have

Zoologisk have har åbent året rundt, men der er noget skønt ved det om foråret, hvor I også kan lade de tykkeste jakker ligge derhjemme. Slentr rundt i haven, sæt jer på en bænk, spis en is, snak om hvad der er jeres yndlingsdyr osv. Der er masser af aktiviteter til jeres forårsdate i Zoo, og det er også muligt at medbringe sin egen mad.

 

Nyd en helligdag sammen

Foråret byder på masser af helligdage, så hvad med at udnytte dem til nogle skønne forårsdates? Hvis det er første date eller du ikke kender personen så godt, kan I jo overveje en morgendate over brunch. Hvis du gerne vil overraske en person du kender lidt bedre, er en sviptur til et romantisk sted en overraskende og sjov idé til en forårsdate. Det behøver ikke at være langt væk, men kan blot være en tur i toget. Hvis du ved, at din date ikke har planer for helligdagene, kan du jo overraske ham eller hende med et par flybilletter til en romantisk storby.

 

Botanisk have

Foråret er også tiden hvor planter og blomster er allersmukkest. Man kan både se og dufte livet i naturen, og botanisk have er et skønt sted at opleve det. Det er gratis at tage i botanisk have, og så ligger det jo også i nærheden af andre steder, hvis jeres forårsdate går godt, og I vil gøre et stop på en café bagefter.

 

Tag på fotosafari

Når solen skinner, træerne springer ud, folk viser deres blege vinterhus i foråret for første gang og fuglene vender hjem, er det er perfekt anledning til at tage nogle billeder. Tag hver jeres kamera i hånden, og gør jeres forårsdate til en oplevelse i lokalområdet. Tag artistiske billeder af naturen, bygninger, mennesker og ikke mindst hinanden. Leg med motiverne og sørg for at have det sjovt med det.

Husk at uanset hvilken forårsdate du vælger, kan du oprette den på OkDate med det samme, og se hvem der gerne vil med på din date.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.