Posted by & filed under OkDate nyheder.

Vi videreudvikler konstant OkDate, og løbende kan du her på bloggen følge med i hvad der sker, og hvilke tiltag vi gør for at give vores brugere nye og endnu bedre oplevelser. Her kan du læse om 3 nye features vi har introduceret i marts 2013.

Nogle af de idéer vi vælger at udvikle, kommer fra vores egne analyser af sitet, og nogle kommer fra vores brugere, som er flink til at give gode forslag til hvad der fungerer rigtigt godt, og hvad der kan forbedres. Vi lytter til al den feedback vi får, og retter de fejl der måtte være. Hvis en idé passer ind i vores vision for OkDate, går vi videre med den og udvikler den. Disse tre features er blevet efterspurgt på OkDate, og vi håber I bliver glade for dem.

 

Genindryk dates

Hvis du har brugt OkDate, ved du også at man enten kan opslå en date med en fast dato, eller man kan vælge at daten skal være en ubestemt dato ud i fremtiden. Hidtil har det været således, at hvis datoen for en date udløber, vil daten blive usynlig – også selvom der ikke er fundet nogen partner til den. Vi vil selvfølgelig gerne besætte så mange dates som muligt, og derfor er det nu muligt at genskabe den udløbne date med et enkelt klik. Du skal blot gå ind på daten og trykke på knappen.

 

Husk login

Er du træt af at skulle indtaste din e-mail og password hver gang du besøger OkDate? Det kan vi godt forstå, og derfor har nu gjort det muligt at gemme sit login i 2 uger. Du skal bare logge ind, og så forbliver du ellers logget ind i 2 uger løbende fra sidste login. Men husk at logge ud igen, hvis du bruger en delt computer.

 

Ny search

Vi har set på hvordan vi kan gøre vores date-søgning bedre, og en af de ting der er blevet efterspurgt, er mere lokale søgninger. Derfor kan du nu, i stedet for at søge i hele Danmark, vælge kun at søge i dit eget område. Vi finder dit område, ved at bruge dit postnummer og matche det med en af regionerne i landet. Derved vil du fx hvis du bor i postnr. 2000 få vist alle dates fra brugere, som bor i postnr. 1000-2999. Derved giver vi dig endnu mere relevante matches.

Vi håber I sætter pris på de nye features, og husk at enhver form for feedback og idéer til hvad vi skal arbejde på fremover, er værdsat. Du kan bruge vores kontaktformular til at komme i kontakt med os.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.