SingleKick date for singler

Posted by & filed under OkDate nyheder.

Dem som har fulgt OkDate bloggen gennem noget tid, ved at OkDate også plejede at være en online datingside, hvor man kunne oprette sin egen date, og se hvem der var interesseret i at komme med. Imens at bloggen her lever i bedste velgående, er datingdelen vokset og flyttet ud på sit eget domæne, som nu hedder SingleKick.

Konceptet på SingleKick er stadig det samme, og websiden er blot blevet nemmere, pænere og hurtigere. Hvis man ikke kender til konceptet, kan det forklares i 3 enkle trin:

1.       Skriv hvad du vil lave

Bliv gratis medlem og indtast din date. Du skriver hvad du gerne vil lave, og hvor og hvornår det skal være. Herefter bliver din date synlig for andre brugere.

2.       Se hvem der er interesseret

Andre singler kan nu vise interesse for din date, men det er kun dig, som kan se hvem der er interesseret. Du kan tage direkte kontakt til de brugere som er interesseret i din date. Du kan også søge på andre brugeres dates, som du kan vise interesse i.

3.       Mød hinanden på en date

I kan nu skrive sammen privat, og arrangere jeres date. På den måde møder I hurtigt hinanden ansigt til ansigt, og finder ud af om I har en god fælles kemi.

SingleKick adskiller sig fra traditionelle datingsider, ved at fokusere på at mødes hurtigt ude i virkeligheden, fremfor at havne i lange mailudvekslinger foran skærmen, før man møder hinanden. Missionen om at være den hurtigste vej til en date, bliver understøttet af at der søges direkte på dates, så det at mødes over en fælles oplevelse kommer i centrum, frem for profiler, der ofte er inaktive giver et skævt billede af en person.

Der er lige nu masser af åbne dates på SingleKick, som du kan vise interesse i. Ligesom OkDate, er SingleKick helt gratis at bruge, og du kan hurtigt oprette din date ved at klikke her.

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.