Posted by & filed under Dating og dateidéer.

Det er blevet efterår i Danmark, og væk er de lange sommeraftener på terrassen. Væk er også sommerbio i det fri og drive-in bio i Lynge. Men fortvivl ej, der er underholdning hver dag i biografen. Første date i biografen er en klassiker, og her giver vi 5 gode bud på romantiske film, som du kan tage din date med ind i biografen og se. Der er både de klassiske romantiske komedier, men også nogle utraditionelle, spændende og underfundige film.

 

Before Midnight

Before midnight er tredje film i Richard Linklaters trilogi, som er nogle af de mest romantiske film nogensinde lavet. Before Sunrise kom i 1995, Before Sunset i 2004, og nu er vores to hovedpersoner blevet 9 år ældre igen. Det er klart en fordel, hvis mindst en af jer har set de første to film, men uanset hvad, er Before Midnight allerede en romantisk klassiker før den er udkommet – og skal man tro anmelderne, lever den op til alle forventninger og er en af årets bedste film.

109 minutter, premiere 22/8 2013

 

 

 

 

 

 

About Time

About Time er noget så sjældent som en romantisk sci-fi film. Hovedpersonen er Tim, som finder ud af, at han kan rejse i tiden. Han rejser tilbage i tiden, og skaffer sig selv den perfekte kæreste, men selvfølgelig går det ikke helt som planlagt, hverken med at skaffe sig en kæreste eller at holde fast på hende. About Time virker som en alternativ og sød film, der efterlader et smil og en god følelse hos seeren. Sci-fi temaet er interessant og minder om en film som Ruby Sparks fra sidste år.

123 minutter, premiere 10/10 2013

 

 

 

 

 

The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown er en historie om kærlighed ved første blik, på trods af modsætninger. En klassisk romantisk historie, men også en historie om religiøse modsætninger og om tragedie i kærligheden. Det ligner umiddelbart en film, der minder om det romantiske drama Blue Valentine fra 2010, som også er et stærkt romantisk drama.

111 minutter, premiere 31/10 2013

 

 

 

 

 

 

Don Jon

En af de hotteste mandlige skuespillere for tiden, er Joseph Gordon-Levitt, og han har både instrueret og spiller hovedrollen i Don Jon, som sagtens kan gå hen og blive en af årets store hits. Her spiller han overfor både Scarlett Johansson og Julianne Moore.

Hovedpersonen i denne film er Don Jon, som er en fyr som har urealistiske forventninger til kvinder, primært grundet et overforbrug af porno. Han udvikler dog et forhold til to kvinder, og finder derigennem nye indsigter i kærlighedens væsen og sit eget liv.

90 minutter, premiere 7/11 2013

 

 

 

 

Fading Gigolo

Fading Gigolo er historien om Fioravante, der vælger at blive professionel Don Juan for at tjene hurtige penge. Han ender dog med sin partner-in-crime i et krydsfelt mellem kærlighed og penge. Prominente navne som Woody Allen og Sharon Stone spiller med i denne komedie med romantiske elementer, som man godt kan glæde sig til.

98 minutter, premiere 21/11 2013

 

 

 

 

 

Du kan også se vores andre tips til første date, samt hvad du bestemt ikke skal snakke om på første date. God tur i biffen!

 

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.