Posted by & filed under Livsstil.

Adam Braff, scorecoach, forfatter, foredragsholder mm. har fået succes som en af de førende pickup artists i Danmark. Han har bidraget med et indlæg til OkDates blog, der handler om at have stil og dress to impress:


Adam:

Fyre er for det meste snerpede, når det kommer til at købe tøj. De køber et sæt tøj og går i det lang tid uden at se sig om og uden at se sig selv i spejlet. Men hvis du leder efter en kvinde, som er sofistikeret og du selv går med et fodboldtørklæde, kommer du ingen steder. Det vil hun ikke sætte pris på. Hun kan godt blive tiltrukket af dig, selvom I er så forskellige, men hun ville først skulle komme sig over det elendige førstehåndsindtryk, før hun ville begynde at få øje på dine personlige og adfærdsmæssige kvaliteter.

Jeg coachede en fyr på et tidspunkt, som lignede én, der ikke havde skiftet klædeskab de sidste 20 år. Jeg tog ham ud for at købe nyt tøj. Det sjove var, at han skulle vende og dreje enhver mønt. Og han mente ikke, han skulle købe noget, fordi han jo havde noget derhjemme, som lignede.

Til sidst slæbte jeg ham over til en lækker tøjbutik med en veninde og spurgte hende, hvad der ville klæde vores ven. Inden længe havde han prøvet sko, bukser og en skjorte. (Generelt elsker kvinder at give fyre en make over.)

På vej ud af døren sagde han: ”Jeg føler mig et nyt menneske!”

En kvinde vil hellere date en fyr, der har stil, end en fyr, hun senere skal tvinge til at have stil. Desuden viser god stil, at du har en god, social intelligens, at du orienterer dig socialt.

Kan man tiltrække kvinder, selvom man demonstrerer elendig stil? Ja, det kan man godt. Men man gør det sværere for sig selv, fordi dårlig stil signalerer lav værdi. Førstehåndsindtrykket bliver godt, hvis du har god stil, og kvinder vil typisk lægge mærke til dig. De vil have lyst til at møde dig. Og det er et godt udgangspunkt.

Så en god stil demonstrerer social intelligens, giver et godt førstehåndsindtryk, det får dig til at føle dig godt tilpas og forbedrer dermed din subkommunikation. Men hvad er så det, vi pludselig introducerer her – subkommunikation?

 

Læs mere om Adam Braff her: www.singlecoach.dk

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.