Posted by & filed under Dating og dateidéer.

Skal du på date i København, og mangler du det perfekte sted, så kan du finde inspiration her. Vi har fundet frem til 12 steder, som har den helt rigtige kombination af hygge, romantisk stemning og afslappethed, der gør det perfekt til din næste date i København.

 

Vi har delt stederne op i sektioner, således at du nemt kan se hvilke steder passer til hvilke bydele. Således kan du nemt finde et sted i nærheden af dig, når du skal på date i København.

 

Steder i Indre by

Cafésalonen

https://www.facebook.com/cafesalonen

Med sin personlige indretning og hyggelige stemning, er cafésalonen et godt bud på et sted til en date i indre København. Der serveres både øl og kaffe, og hvis man har brug for lidt underholdning, er der masser af brætspil at gå i krig med. Det bidrager til den hyggelige stemning at møblerne er hentet på loppemarkeder, og stedet er en lille oase midt i vrimlen af franchisede caféer i København K. Klientellet er primært piger, da det er perfekt til en pigesnak over en kop kaffe – eller en hyggelig date i København.

 

The Living Room

https://www.facebook.com/thelivingroomdk

Lokalerne på denne adresse i latinerkvarteret i København på denne adresse i latinerkvarteret i København tilhørte førhen Roberts Coffee, men hedder nu The Living Room. Overetagen er klassisk café med store vinduer ud til gaden, mens kælderen mere er indrettet som en stor stue med pejs og hyggekroge. Hvis man er heldig, kan man finde en ledig plads i det Marokkanske værelse hvor der er hængende lamper og flotte tæpper.

 

Galatheakroen

http://www.galatheakro.dk/

At kalde Galatheakroen en bodega vil ikke retfærdiggøre dets indretning, som er unik ud over alle grænser. Stedet er fyldt op med artefakter fra en jordomsejling i 1950’erne og hvis samtalen på daten går lidt i stå, kan man altid snakke om nogle af de besynderlige ting man finder hængt op på væggen og under loftet.

Galatheakroen er forbeholdt spisende gæster før kl. 21:30 men er åbent for alle bagefter og ud til de sene nattetimer i weekenderne. Der spilles ofte jazzmusik, og her er generelt ro til at snakke sammen. Det er et perfekt sted, når man leder efter en hyggelig krog at snakke i, over et glas øl en sen aftentime på sin date i København.

 

Kalaset

http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/kalaset

Kalaset er et specielt sted, som udmærker sig med sin intime og hyggelige stemning, som er det første folk bemærker omkring stedet. Derudover får det altid gode anmeldelser for sin mad, der af caféstandard bestemt er pengene værd og lidt til.

Om sommeren kan man sidde på fortovet på Nansensgade udenfor Kalaset, hvilket også er vældigt hyggeligt. Det eneste problem med Kalaset er at det ofte er helt fyldt, men så har Nansensgade heldigvis en masse andre skønne steder man kan tage hen på sin date i indre København.

 

Steder på Vesterbro

Bang og Jensen

http://blog.bangogjensen.dk/

Bang og Jensen er en klassiker på Vesterbro, men det er stadig lige så hyggeligt som det altid har været. Der er mange små borde og behagelige stole at sidde i. I weekenderne kan der godt blive lidt travlt, men ellers er det et sted med god plads og god kaffe. Som altid på Vesterbro, er der det sædvanlige hipsterpublikum, men stemningen er altid god på Bang og Jensen. Hvis din date i København skal foregå på Vesterbro, er Bang og Jensen et oplagt valg.

Kaffebaren, Istedgade

http://politiken.dk/ibyen/nyheder/restauranter/ECE902120/navnloes-bar-er-et-hit-paa-vesterbro/

På Enghave Plads finder man et forholdsvist nyt sted, der endnu ikke rigtigt har et navn. De lokale kalder den bare for ”Kaffebaren på Enghave Plads”. Det er småt og autentisk med lave genbrugsmøbler og små borde. Der er stearinlys på bordene og det hele virker lidt slidt på den fede måde. Det er med andre ord rigtigt hyggeligt, og helt bestemt et godt sted for en date på Vesterbro. Hvis stemningen er til det, og det er weekend, kan man fortsætte med ens date lige ved siden af, på den ganske udmærkede cocktailbar Boutique Lize.

Steder på Amager

Ingolfs Kaffebar

http://www.ingolfskaffebar.dk/

Man skal kigge langt imellem bodegaerne for at finde det her lille hyggelige sted et godt stykke vej ude på Amager. Der er tale om Ingolfs Kaffebar, som udover kaffe også serverer specialøl, brunch, frokost og en ganske god aftensmad. Da det jo er Amager, er stemningen uhøjtidelig og afslappet, men det har samtidig en grad af autenticitet som man ofte savner på andre caféer. Din partner til din date vil nok sætte pris på Ingolfs Kaffebar frem for Jaguarbar, så hvis din date i København går til Amager, er det bestemt værd at overveje en tur på Ingolfs Kaffebar.

Steder på Østerbro

Café Bopa

http://www.cafebopa.dk/

Bopa er en af de ældste caféer på Østerbro, men der er heller ikke så meget konkurrence i området til en date som i de andre dele af København. Det er hyggeligt og afslappet i hverdagen, mens det hen på weekendaftenerne bliver mere livligt i retning af bar og diskotek. Hvis din date i København går til Østerbro, er Bopa et oplagt valg. Specielt om sommeren er der liv udenfor på pladsen, mens indretningen indenfor er mindre spektakulær.

Den Franske Café

http://denfranskecafe.dk/

Med sin placering for enden af den sidste sø mod Østerbro, har Den Franske Café en klar fordel i date-potentiale. Om sommeren er det oplagt at tage et udendørs bord ned til søerne, og nyde den friske luft og en (forhåbentligt) inspirerende samtale med din date over en kop the eller kaffe. Indenfor er caféen middelmådig, men som en af de eneste caféer med udendørs servering ned til søerne, kan den anbefales til en klassisk date, der involverer en gåtur rundt om søerne.

Steder på Nørrebro

Oak Room

http://www.oakroom.dk/Oak_Room.html

Oak Room er ikke stedet man skal mødes kl. 19 til en kop kaffe, men derimod stedet hvor man kan mødes senere torsdag, fredag eller lørdag aften til en drink. Som en af Københavns ældste cocktailbarer, har de etableret sig som en lille skjult perle på Nørrebro. Hverken øl eller drinks er specielt billige, men til gengæld er stemningen i top, og der er masser af siddepladser til dig og din date. Hvis din date i København involverer en weekendaften og drinks, er Oak Room bestemt anbefalelsesværdig.

Kind of Blue

http://kindofblue.dk/

På den spændende Ravnsborggade først både Nørrebro, midt imellem spændende antikvitetsbutikker og hyggelige caféer, finder man Kind of Blue, som er en lille jazzbar, der med sin rustikke indretning og små borde er perfekt til en hyggesnak over stearinlyset. En gang imellem kan der være live jazz og oplæsninger, så man kan være heldig at blive overrasket. Hvis der ikke er plads på Kind of Blue, kan naboerne Mellemrummet og Café Gavlen også anbefales til en date i København.

 

Steder på Frederiksberg

Falernum

http://falernum.dk/info/

På Værnedamsvej først på Frederiksberg ligger Falernum, som er en lille hyggelig vinbar med stearinlys i vinduerne ud til gaden, der på sine få hundrede meter i øvrigt har adskillige andre steder, der vil være velegnet til en date.

Hvis din date i København starter på Frederiksberg, er Falernum et skønt sted at starte med et glas vin. Ejeren af Falernum bestyrer også adskillige andre steder som kan anbefales til en date i København – fx Bibendum i Nansensgade og PatéPaté i Kødbyen.

 

Det var 12 bud, men der er selvfølgelig hundredevis af andre skønne steder rundt om i byen. Vi håber du finder det perfekte sted til din date. Se også vores ideer til dates for mere inspiration til hvad I kan lave. Held og lykke med din næste date i København!

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.