Posted by & filed under Dating og dateidéer.

På OkDate er vores mission at få flest mulige singler til at mødes i den virkelige verden på den nemmeste måde. Derfor vil vi også gerne dele ud med gode råd om hvor du ellers kan møde andre skønne singler. Der vil vi i dette indlæg fremhæve 6 singleklubber, der har det til fælles at de er danske, aktive og landsdækkende. De første 3 er meget fokuserede på events ude i den virkelige verden, mens de sidste 3 er baseret på Facebook, hvor der skal søges om medlemskab, hvorefter der ellers er frie rammer for kommunikationen.

Udover de nævnte singleklubber nedenfor, vil vi nævne vores søstersite www.singlekick.dk , der har en lang række dates du kan tage på. Derudover kan du også nemt oprette din egen date og se hvem der er interesseret i at komme med.

 

Singlerock

Singlerock handler ikke (kun) om rockmusik, men om en masse arrangementer for singler. Det er bl.a. rejser, sport, korsang, fællesmad, udflugter og fester, som singlerne mødes til. Arrangementerne er spredt ud i hele landet, og medlemmerne er 30+. Medlemskab koster 300 kr. om året, og på hjemmesiden kan du se en liste over de kommende arrangementer.

www.singlerock.dk

 

Logen

Logen er en af de ældste singleklubber i Danmark. De skriver om sig selv ”Vi er en masse mennesker, næsten alle singler, som gerne vil mødes i grupper til hyggelige arrangementer med andre singler.”, og det beskriver meget godt hvad det går ud på. Aldersmæssigt ligger medlemmerne på 30+ og mange også på 40+. Det er drevet af frivillige kræfter, og derfor koster Logen også kun 100 kr. om året og 5 kr. per arrangement.

www.logen.dk

 

Mix-Double

Ligesom Logen, har Mix-Double eksisteret siden en tid hvor internettet ikke var opfundet. Derfor har klubben også sit fundament i den virkelige verden, og hjemmesiden er ikke en datingside, men mere et overblik over hvilke singlearrangementer der er på programmet. Der er omkring 100 medlemmer i alderen 45-60 år, så Mix-Double er altså en lille hyggelig klub for en begrænset aldersgruppe. Medlemskab koster 150 kr./år.

www.mix-double.dk

 

Gruppen for Facebook Singler (Facebook)

Med ca. 16500 medlemmer, er dette suverænt den største danske Facebook gruppe for singler. Her er der hver dag stor aktivitet på væggen, hvor medlemmer poster billeder og links med opfordringer til andre om at skrive privat. Feedback er ofte hurtig og direkte fra de andre medlemmer.

Link til Facebook-gruppe

 

Frække Facebook Singler (Facebook)

Her siger titlen på gruppen næsten sig selv, og det står næsten frit for medlemmerne  at fortolke det i den retning de ønsker. Her er der lagt op til kommunikation af den mere lumre karakter mellem de næsten 4000 medlemmer. Væggen fungerer som en opslagstavle, hvor medlemmerne uploader billeder og opfordrer andre til at skrive privat. Nøgenbilleder og andet seksuelt indhold accepteres dog ikke.

Link til Facebook-gruppe

 

Events for Singler (Facebook)

Her er der tale om en lukket gruppe med knap 2000 medlemmer, der er spredt ud over hele landet. Både i interesser og alder er spredningen stor, men fokus er på at mødes til forskellige events.

Link til Facebook-gruppe

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.