Posted by & filed under OkDate nyheder.

I sidste blogindlæg, skrev vi om 5 blogs om dating. I det her indlæg vil vi lige nævne 5 sider hvor du kan læse om nyheder omkring dating. Vi skal også en tur omkring udlandet, da vi både har amerikanske, engelske og en enkelt  dansk side med.

 

Netdating-eksperter.dk

Dette er den eneste af de 5 sider, som er på dansk. På netdating-eksperter.dk finder du både anmeldelser af datingsider (inkl. OkDate selvfølgelig) samt nyheder om dating generelt. Mange af nyhederne bliver leveret af andre danske datingsider, hvorfor man kan betvivle deres autenticitet, men nuvel, det kan stadig være interessant læsning.

http://www.netdating-eksperter.dk/nyheder-netdating.htm

 

Daily Telegraph

Her finder du nyheder, tips og andet godt til single-livet. Der er en hel sektion om online dating, og også nogle længere indsigtsfulde artikler og klummer om datinglivet generelt. Daily Telegraph er engelsk ligesom sproget på siden er det.

http://www.telegraph.co.uk/women/sex/online-dating/

 

Huffington Post – Love & Sex

Huffington Post var oprindeligt lige så meget en blog som en avis. Den har siden udviklet sig til en uundgåelig kilde til nyheder, meninger og trends. Vi vil gerne fremhæve dens sektion omkring kærlighed og sex. Indholdet har en amerikansk fokus og er på engelsk.

http://www.huffingtonpost.com/news/love–sex/

 

New York Times Dating & Courtship

New York Times har som en af verdens største aviser selvfølgelig en hel section afsat til dating og kærlighed. Masser af gode artikler og dagligt opdateret indhold giver en god grund til at holde øje her.

http://topics.nytimes.com/topics/reference/timestopics/subjects/d/dating_social/index.html

 

Askmen UK – Dating

Den engelske udgave af AskMen har en glimrende dating-sektion, der lige så meget handler om singlekultur som om praktiske hårtips til første date og andre hurtige tips. Doc Love svarer brevkassen og giver gode råd til tvivlende singler.

http://uk.askmen.com/dating/

 

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.