Posted by & filed under OkDate nyheder.

Vi har været i gang et par uger på OkDate, og taget imod en masse nye brugere og dates. Der har været interesse omkring vores side og vores koncept, og det er skønt at kunne tilbyde en service, som folk sætter pris på.

Nogle af dem har givet os pæn omtale, er andre danske blogs. Vi vil gerne fremhæve to af de gode blogs, derudover os, sætter fokus på single-livet i Danmark :

SingleSpot.dk

På SingleSpot finder du både gode råd om at være single og på udkig samt nyheder om datingbranchen i Danmark generelt. Hvis du vil være up to date med de nyeste trends indenfor datingverdenen og samtidig have nogle gode råd til din næste date, er SingleSpot.dk en kilde til en masse gode indlæg.

 

 

 

 

 

Dating-i-dk.dk

Dating-i-dk er en ret ny blog, men indtil videre meget lovende. Her kan du finde gode råd om den første date, den næste date, og date du gerne vil gøre til noget særligt. Der er også en liste over gode datingsider i Danmark, som der jo desværre ikke er så mange af igen. OkDate er selvfølgelig på listen 🙂

 

 

 

 

Date-Guide.dk

Her finder du mest gode tips til singlelivet om alt fra datingidéer til scorereplikker. Hvis du har brug for et par gode råd til næste bytur, et godt tip til næste date eller bare lidt inspiration generelt, er date-guide.dk et godt sted at starte.

 

 

 

 

 

 

mikaelhoffmann.com

En mere personlig blog, der fortæller om tanker, presseudklip og andre relevante historier fra singleverdenen. Der er færre ”sådan scorer du på første date”-type indlæg og flere reflekterende indlæg omkring datingkulturen. I 3 år har mikaelhoffmann.com blevet skrevet gode indlæg om stort set alle aspekter omkring dating, og det er altid spændende at læse med.

 

 

 

 

gemtibyen.blogspot.dk

Denne blog har også titlen ” Single frustrationer i en storby”. Det er endnu en personlig blog omkring livet som single. Forfatteren kommer vidt omkring online dating, speeddating, byture, kærestelivet og meget mere. Bloggen opdateres ofte, og er leveret med følelser og indsigt.

 

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  5 sider med nyheder om dating | Single - For dig som er single og leder efter en god date

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.