Posted by & filed under Dating og dateidéer, Livsstil.

Nu er det jul, og de fleste af os vælger at hygge hjemme med familien. Uanset om man har fundet kærligheden eller ej, er julen også en tid, hvor romantiske film pludseligt bliver vældig populære. Ja, der er faktisk lavet en hel del film om hvordan kærligheden pludselig kan opstå i den søde juletid. Her er en liste over 10 af de bedre:

The Holiday
Historien om to kvinder med kæresteproblemer, der bytter hjem i hvert sit land, hvor de møder en lokal fyr hver og bliver forelskede. Filmen er både romantisk, sjov og meget julet. Med Cameron Diaz, Jack Black, Jude Law og Kate Winslet i hovedrollerne, er dette en must-see julefilm.

The Family Stone
“The Family Stone” er en romantisk julefilm. Den handler om en familie, der mødes til jul, men en bror tager sin kæreste med, som ingen kan lide. Situationen bliver værre, da de finder ud af at moderen gemmer på en hemmelig, som en uventet kærlighedshistorie afslører.

Love Actually
En romantisk film, der indeholder sukkersød julestemning. Historien følger livet hos otte meget forskellige par. Vi følger deres kærlighedslivs i forskellige løst koblede historier i en hektisk julemåned i London.

Miraklet på Manhattan
Miraklet på Manhattan er en klassiker helt tilbage fra 1947. Historien handler om en mand, der fejlagtigt bliver anset som julemanden. Han ligner ham, opfører sig som ham og arbejder i et stormagasin. Historien er hjertevarmende og en af de bedste julefilm nogensinde.

White Christmas
Endnu en klassiker fra 1954. Et succesfuldt sang/dansehold bliver involveret med en gruppe kvinder, og sød musik opstår.

Tror du stadig på Julemanden?
En god og sjov julefilm fra 2002. Scott Calvin har været julemand i otte år, og hans rensdyr ser ham som den bedste julemand nogensinde. Men julemanden har problemer med vægten, og problemerne bliver kun værre, da han finder ud af at hans egen søn har opført sig for dårligt til at få nogen julegaver.

Noel
Det er juleaften i New York. Vi får historien om fem fremmede i byen, og hvordan deres historier vikles sammen. Noel er en skøn julefilm. Den kunne også hedde “Alt hvad der sker, sker af en grund”.

Serendipity
I løbet af en enkelt magisk aften, mødes Jonathan og Sara uventet mens de juleshopper. De tager afsked uden forventninger, da Sara vil lade det op til skæbnen om de skal mødes igen. Flere år senere, er de begge forlovet til anden siden, men kan ikke opgive drømmen om at de på trods af alle forhindringer vil mødes engang igen. En dejlig film, som har alle klassiske elementer af en romantisk julefilm, uden at blive for sukkersød.

Surviving Christmas
Surviving Christmas har Ben Affleck i hovedrollen som Drew Latham. Latham er uventet helt alene juleaften, og beslutter sig på at tage tilbage til sit barndomshjem, hvor han opsøger familien, der sidenhen er flyttet ind. En skøn julefilm.

Family Man
Family Man er en skøn julefortælling med Nicholas Cage som Jack. Jack er en arbejdsnarkoman, som får at se, hvordan hans liv ville have set ud, hvis han var blevet hos sin gymnasiekæreste.

 

Når julen er overstået, og virkeligheden melder sig igen, er det måske tid til at finde kærligheden? Vi vil i hvert fald gerne hjælpe her på OkDate, og ser frem til at have dig som medlem!

Hvis du kan lide dette indlæg, så like det på Facebook eller Google+ til venstre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.