Posted by & filed under Dating og dateidéer.

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så lad os starte med at konstatere at der er sket en revolution i online dating de sidste par år. Det nye der er sket er selvfølgelig Tinder. Dating-appen har taget singler i verden med storm, og her i Danmark er singler også flittige brugere af app’en…. Read more »

Posted by & filed under Dating og dateidéer.

På OkDate er vores mission at få flest mulige singler til at mødes i den virkelige verden på den nemmeste måde. Derfor vil vi også gerne dele ud med gode råd om hvor du ellers kan møde andre skønne singler. Der vil vi i dette indlæg fremhæve 6 singleklubber, der har det til fælles at… Read more »

Posted by & filed under Livsstil.

DR har udviklet et par interessante koncepter for hvor singlekulturen og jagten p kærligheden udfordres. På DR har man udviklet et interessant koncept, set med single-brillerne på. Nogle husker måske datingprogrammet Knald eller Fald på TV3 fra 1990erne, hvor et par bliver matchet uden at have set hinanden, og derefter skal en uge på ferie… Read more »

Posted by & filed under Dating og dateidéer.

Det er blevet efterår i Danmark, og væk er de lange sommeraftener på terrassen. Væk er også sommerbio i det fri og drive-in bio i Lynge. Men fortvivl ej, der er underholdning hver dag i biografen. Første date i biografen er en klassiker, og her giver vi 5 gode bud på romantiske film, som du… Read more »

SingleKick date for singler

Posted by & filed under OkDate nyheder.

Dem som har fulgt OkDate bloggen gennem noget tid, ved at OkDate også plejede at være en online datingside, hvor man kunne oprette sin egen date, og se hvem der var interesseret i at komme med. Imens at bloggen her lever i bedste velgående, er datingdelen vokset og flyttet ud på sit eget domæne, som… Read more »

Posted by & filed under Livsstil.

Adam Braff har før skrevet indlæg på OkDate omkring påklædning og udstråling. I dette indlæg giver han gode tips til at få en date via Facebook: ********************************************************************* I dine statusopdateringer skal du altid være positiv! Skriv noget interessant, spændende, sjovt og stof til eftertanke. Citater kan være geniale, og giver ofte respons. En generel formel… Read more »

Posted by & filed under Livsstil.

I sidste indlæg her på bloggen, skrev vi en række forslag til samtaleemner på første date. I dette indlæg, vil vi dykke lidt længere ind i hvad der gør en samtale mellem to fremmede person interessant, og om det er muligt at gøre din date forelsket allerede på første date. Når to fremmede mødes, vil… Read more »